Blog » Idei pentru tine si casa ta » Idei de cadouri propuse de Homelux pentru NASI pentru orice OCAZIE

Idei de cadouri propuse de Homelux pentru NASI pentru orice OCAZIE

Ai vrea sa iti arati recunostinta fata de „parintii spirituali”, oferindu-le un dar pe masura bunatatii, sprijinului si ajutorului pe care ti le-au aratat de-a lungul timpului? Nasii au un rol foarte important in viata finilor, deoarece au datoria de a-i sustine si invata, ghidandu-i atunci cand acestia nu se pot descurca singuri. Totodata, finii trebuie sa-si asculte noii parinti, oferindu-le ascultare si recunostinta pentru lectiile primite. Este foarte important ca ambele cupluri, nasii si finii, sa fie deschisi catre noi invataturi, insa in mod special, spre un schimb de experiente comune, deoarece trebuie sa se ajute si asculte reciproc, indiferent de statutul pe care il au.

Publicat: 2 decembrie 2018
Categorii: Idei pentru tine si casa ta

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Este ideal sa oferi nasilor un cadou care sa aiba atat un rol practic, cat si un impact emotional puternic. De aceea, daca ai posibilitatea, afla discret, ce anume si-ar dori cu ocazia sarbatorilor sau aniversarilor. Daca nu reusesti, incearca din timp sa acorzi o atentie crescuta asupra detaliilor, observand ce necesitati au, achizitionant ceva care se afla deja pe „Wishlist”-ul lor.

Inspira-te din viata de familie pe care o au nasii, alegand un cadou in functie de anumite criterii, precum:

  • Stilul de viata pe care il au;
  • Personalitatea cuplului (romantici, aventurieri, boemi, etc.);
  • Componenta familiei lor (au unul sau mai multi copii).

Nu uita cat de important este sa nu uiti de ocaziile calendaristice in care ai putea sa surprinzi parintii spirituali, tinand cont de:

  • Sarbatori (Paste, Craciun);
  • Aniversari
    • Ziua onomastica;
    • Ziua de nastere;
    • Ziua lor speciala (celebrarea cununiei lor, a nuntii, etc.);
  • Ocazii importante din viata lor (reusite majore la locul de munca, aflarea vestii ca vor fi parinti).

Ce cadouri sa oferi nasilor in functie de tipul si statutul acestora

Idei de cadouri pentru nasii de botez

Parintii spirituali ai mezinului familiei tale au un rol foarte important in viata acestuia, deoarece ei il vor ghida si sustine atunci cand voi, parintii sai, nu veti putea. Tineti cont de aspecte foarte importante, precum pasiunile si relatia dintre ei. Alegeti un cadou personal si emotionant, optand pentru:

  • Un mulaj in sau din diverse materiale, mai ales daca au copii;
  • Un tablou deosebit pentru intreaga familie;

In cazul nasilor de botez, nasul si nasa nu trebuie sa fie casatoriti, asa ca nu neglijati acest aspect, achizitionand pentru fiecare dintre ei un dar special. Fie ca alegeti sa le cumparati o cutie de bijuterie sau una speciala pentru ceasuri, butoni si accesorii masculine, optati pentru un design potrivit fiecarui „parinte spiritual” in parte.

  • Pentru nasa
  • Pentru nas

Cadouri ideale pentru nasii de cununie civila

Exista diverse idei de cadouri pentru nasii de la cununia civila, acestea variind in functie de cuplu. Puteti opta pentru cadouri personalizate, precum:

  • Un tablou cu sclipici
  • Cadouri utile, personalizate cu mesaj sau imagini ale celor doi
  • O caricatura

Idei de cadouri pentru nasii de nunta

Parintii spirituali care ajuta la uniunea unui cuplu, fiindu-le martori la trecerea lor inspre „sot” si „sotie”, au unul dintre cele mai importante statuturi, deoarece ei trebuie sa isi invete finii despre fundamentele unei familii de lunga durata. Acestia isi impartasesc experientele si trairile, oferindu-le suport si ajutor chiar si in cele mai intunecate zile, in cele mai dificile momente. Cadourile ideale pentru nasii de nunta difera foarte mult in functie de diversi parametrii precum – relatia dintre nasi si fini inainte de eveniment, diferenta de varsta a celor doua cupluri, deosebirea sau asemanarea dintre stilurile de viata ale celor doua familii, dar si a personalitatii lor, a centrelor de interes pe care le au.

  • Un cadou pentru nasii de nunta poate fi chiar setul personalizat de pahare pentru sampanie, din ziua evenimentului vostru. Pentru a completa acest dar, alegeti cu grija doua sticle de bautura, una pentru nas si una pentru nasa.
  • Daca nu alegeti sa va personalizati paharele de sampanie de la nunta, insa va place ideea, optati pentru achizitionarea unui minibar cu un design deosebit. Alegeti modelul in functie de amenajarea interioara a locuintei nasilor, astfel incat acesta sa poate fi integrat cat mai usor in imaginea de ansamblu a locuintei lor.
  • Un cadou special, deosebit pentru nasi este si un cos complet echipat pentru picnicuri romantice. Acesta contine diverse accesorii, inclusiv vesela si tacamuri, ocupand putin spatiu, oferind insa, tot necesarul pentru o iesire deosebita in natura.

  • Un album foto este o alegere perfecta pentru cadoul nasilor de nunta, in mod special daca acestia au beneficiat si ei de o mini sedinta foto in ziua evenimentului sau dupa. Cand alegeti dimensiunile, materialul si forma albumului, incercati sa luati in calcul nu doar aspectul exterior si interior al cartii foto, ci si rezistenta sa in timp. Continutul acestuia este ideal sa aiba o linie vizuala cursiva, placuta, armonioasa, astfel, nu aranjati imaginile doar conform cronologiei lor, ci tinand cont si de imaginea de ansamblu pe care o formeaza, deoarece albumul foto este o opera de arta care trebuie sa ii reprezinte, care sa le readuca aminte si peste ani de zile, de frumoasele clipe de acum.

Alegerea unor cadourilor pentru nasi in functie de personalitatea si stilul de viata pe care il au

Romantici si boemi

Persoanele si, in mod special, cuplurile romantice, boeme, vor aprecia mereu Clasicismul, apreciind frumosul davincian si armonia absoluta. Astfel, daca doresti sa le oferi nasilor un cadou perfect, fie de ziua lor, pentru o aniversare speciala, fie pentru o sarbatoare religioasa, ia in considerare:

  • Organizarea unei intalniri romantice;
  • Achizitionarea de opere literare clasice sau moderniste (pentru contrast) sau de discuri de vinyl;
  • Planificarea unei seri cinematografice, urmarind impreuna o serie de filme.

Aventurieri

Daca parintii spirituali sunt dornici sa descopere mereu ceva nou, sa cunoasca noi culturi si oameni cat mai diversi, ajuta-i sa isi continue pasiunea, oferindu-le un dar special, precum:

  • Un sejur complet sau un city break, in mod special in preajma Craciunului, Revelionului sau a Pastelui;
  • O busola cu un design unic, care sa contina o inscriptie deosebita, pentru a o pastra ca amintire, astfel incat “sa nu se piarda niciodata unul de altul”, sa nu-si piarda credinta si calea, rasplatindu-le in acest fel, implicarea si devotamentul pe care il au ca parinti spirituali.
  • Echipamentul special pentru excursionistii devotati acestei activitati poate sa fie costisitor, insa aceasta investitie este foarte importanta pentru ei si poate reprezenta pentru nasi un cadou inedit, pe care cu siguranta il vor purta cu mare placere. Este esential ca inainte de a face o astfel de achizitie, sa te consulti fie cu ei, fie cu un profesionist care sa te sfatuiasca asupra brand-urilor, a dimensiunilor si a textilelor ori materialelor cele mai potrivite.

Non-conformisti

Persoanele non-conformiste evita sa isi faca o rutina, punand foarte mult accent pe spontaneitate si pe activitatile sau obiectele unice. Incearca sa le oferi surprize cat mai inedite, iesind din zona de confort pentru a trai noi experiente alaturi de ei, strangand impreuna amintiri si clipe de neuitat.

Nasii fac parte din familie si trebuie sa fie persoane apropiate de tine, de voi. Este foarte important ca parintii spirituali sa fie alesi cu grija, astfel incat relatia dintre voi sa fie deja speciala. Apreciaza-i si asculta-i, tinand cont de indrumarile pe care le ofera, deoarece de cele mai multe ori, ei au o experienta mai mare si diversificata in ceea ce priveste viata de familie.

Surse foto:

www.pinterest.com

www.sallybourneinteriors.co.uk

www.amazon.com

www.heritagephotoalbums.co.uk

www.venicealbum.com

www.picsave.co.uk

www.laranjametade.com

Produse asociate

49,99 lei

Vezi mai multe

39,99 lei

Vezi mai multe

399,90 lei

Vezi mai multe