Blog » Amenajari » Dressing-uri Moderne: Modele in Tendinte pentru Casa Ta – Homelux

DRESSINGURI MODERNE: Cum sa faci cea mai buna alegere

Un dressing in stil modern este visul oricarei femei, dar si a barbatilor ce sunt pasionati de fashion. Dressingul poate insemna un colt dintr-o incapere (de obicei, din  dormitor) sau poate fi o camera separata, special conceputa pentru a-ti organiza garderoba asa cum doresti. Daca vrei sa ai un dressing modern, verifica in acest articol de la Homelux daca faci alegerea corecta.  

Publicat: 18 iulie 2019
Categorii: Amenajari, Design

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Cu siguranta ai nevoie de un loc in care sa iti poti depozita imbracamintea si incaltamintea. Si care alt loc mai perfect pentru asta daca nu un dressing? Aici ai toate dulapurile, rafturile, pantofarele si chiar si alte obiecte care te pot ajuta sa iti depozitezi cat mai bine haine, incaltarile si accesoriile. Afla din acest articol daca faci alegerea corecta in alcatuirea spatiului dressingului, cum arata dressingurile moderne, ce dulapuri si pantofare poti folosi si cum poti organiza si decora acest spatiu.

Cum arata cateva modele de dressinguri moderne? 

Dressingurile moderne sunt camere mici sau mari special amenajate pentru a putea sa iti organizezi garderoba eficient si fara a fi nevoie sa limitezi spatiul dormitorului. Stilul modern deriva din culorile folosite (altele decat mult folositul maro), din organizarea dressingului si amenajarea si decorarea acestuia. 

Un dressing poate avea diferite marimi, depinzand, bineinteles, si de structura locuintei. Poti renunta la un anumit spatiu din camera in favoarea amenajarii unui dressing, daca acel spatiu nu este folosit, sau poti renunta la o alta incapere din locuinta daca nu o utilizezi. De exemplu, daca ai doua dormitoare, poti renunta la unul din ele pe care nu doresti sa il folosesti neaparat pentru a-l transforma intr-un dressing incapator. Chiar daca incaperea pe care vrei sa o folosesti drept dressing este una de dimensiuni mici, poti vopsi peretii in culori calde si cat nuante cat mai deschise (chiar si alb) si poti folosi dulapuri cu oglinzi sau oglinzi separate pentru a da impresia unui spatiu mai mare.

Iata cateva exemple de dressinguri moderne: 

Ce dulapuri moderne si pantofare poti folosi pentru un dressing modern? 

Intr-un dressing va trebui sa iti asiguri rafturile si sertarele necesare pentru a depozita toate hainele. Acest lucru se poate face chiar cu ceva suficient de simplu, cum ar fi un dulap modern pentru dormitor, in loc sa faci rafturi speciale la comanda care vor costa destul de mult. Un model sifonier modern sau chiar mai multe asemanatoare sunt suficiente pentru a asigura depozitarea imbracamintii si 2 sau 3 pantofare sunt suficiente pentru a-ti depozita toate perechile de pantofi. De pozitarea accesoriilor poate fi facuta si in comode sau chiar cutii pentru depozitare

Iata cateva modele de astfel de dulapuri si pantofare moderne:

  • Dulapuri moderne

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/dulap-belinzona-226x210x62-cm-maroalb-pal-19011

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/dulap-taragona-226x210x62-cm-albmaro-pal-18990

Cum iti poti organiza si decora eficient sifonierul in stil modern?

Ce altceva poate da senzatia unui dressing WOW daca nu origanizarea si decorarea lui?

Dupa ce ai montat dulapurile si poate ai pus si cateva rafturi acolo unde mai aveai nevoie in interiorul dulapurilor, ai putea incerca sa mai adaugi cateva lumini de decor, poti adauga chiar si o comoda sau o masa in mijlocul incaperii unde sa pastrezi accesoriile cele mai pretioase, si poti pune chiar si o canapea pentru a beneficia de cat mai multa comoditate atunci cand vrei sa probezi haine sau incaltari. Poti folosi chiar si cateva plante, tablouri sau alte elemente de decor ce crezi ca se potrivesc.

In ceea ce priveste organizarea efectiva a hainelor si incaltarilor, poti face acest lucru raportandu-te la culori, la sezon sau la categoria din cate fac parte (un raft doar cu tricouri, alt raft cu pantaloni si asa mai departe).

Iata cateva exemple:

Acum ai aflat recomandarile Homelux prin care iti poti creezi un dressing modern de vis. Nu ezita sa incepi chiar de astazi si cu siguranta nu vei regreta!

Surse foto: shutterstock.com, pinterest.com

Produse asociate

1.999,00 lei

Vezi mai multe

1.499,00 lei

Vezi mai multe

699,90 lei

Vezi mai multe