Blog » Amenajari » LUSTRE MODERNE: cu design actual de la Homelux

LUSTRE MODERNE: CELE MAI FRUMOASE corpuri de iluminat cu design actual de la Homelux

In amenajarea camerelor, una dintre provocarile intampinate este alegerea corpurilor de iluminat. O buna recomandare pentru livinguri si dormitoare este folosirea lustrelor, deoarece acestea au minim 2 surse de iluminat, ceea ce le face alegerea perfectă pentru iluminarea camerele in care iti petreci majoritatea timpului. Daca nu stii cu ce fel de lustra sa iti impodobesti locuinta, afla de la Homelux cum poti completa cu acestea un design interior de exceptie!

Publicat: 26 iunie2019
Categorii: Amenajari

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Ce sunt lustrele moderne si cum difera de cele clasice

Lustrele sunt o modalitate perfecta pentru a lumina un spatiu mare al camerelor in care iti petreci cea mai mare parte din zi, facand acest lucru cu stil. Lustrele au un design aparte, indiferent de stilul lor si sunt un detaliu care cu siguranta vor capta atentia. Daca ideile tale de design interior nu includ lustre, probabil ar trebuie sa iei in considerare si aceasta optiune pentru a maximiza estetica locuintei tale.

Spre deosebire de lustrele clasice, lustrele moderne au un design aparte, sunt realizate din diferite materiale si putand avea diferite forme si marimi. Cele clasice au un design care, de obicei, includ elemente care imita lumanarile sau impodobite cu foarte multe cristale. 

Ce tipuri de lustre moderne poti folosi

Exista numeroase modele de lustre moderne din care poti alege in functie de stilul de amenajare al camerei. Iata cateva categorii ale acestora:

  • Lustre cu led moderne

Lustrele moderne cu led sunt din ce in ce mai cautate si sunt unele dintre cele mai noi tipuri de lustre aparute pe piata. Iata cateva modele interesante:

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-cu-led-yonca-16560-lednegru-10807

  • Lustre pentru stilul industral

Acest stil se caracterizeaza prin simplitate, prin folosirea cat mai multor elemente metalice si a unor culori cat mai netre, cum ar fi alb, negru, crem si bej, gama coloristica fiind destul de limitata pentru acest stil.

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-elfa-5-brate-14155-5xe27-cupru-10775

  • Lustre in stil nautic

Pentru a contura o camera amenajata in stil nautic, poti folosi lustre deschise la culoare sau unele care contin anumite elemente ce duc cu gandul la atmosfera sugerata de acest stil.

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-cu-coarda-yasmen-4-brate-16155-4xe27-40×70-cm-60-w-negru-11002

  • Lustre pentru un stil romantic modern

Stilul de amenajare romantic poate avea note moderne pentru a aduce designul folosit in perioada actuala. Pentru camere amenajate in acest stil, se pot folosi lustre cum sunt acestea:

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-bonar-5-brate-14285-5xe27-55×80-cm-60-w-crem-10989

Unde poti folosi lustrele moderne: living si dormitor

Lustrele se folosesc pentru camerele in care este nevoie de cat mai multa lumina, in cele care au cele mai mari dimensiuni, adica in living (numit si sufragerie sau salon) si dormitor.

Lustrele moderne pentru dormitor si sufragerie nu un mod clar prin care se diferentiaza, alegerea lor depinzand mai mult de marimea camerei si de stilul amenajarii. Totusi, se pot oferi cateva recomandari.

Lustre pentru living moderne – sufragerie mica si mare

 

Lustrele de sufragerie moderne au, de obicei, un design destul de simplu. In functie si de marimea camerei, poti alege lustre moderne pentru livinguri mici sau mari. Lustrele cu mai multe brate inseamna acoperirea unei suprafete mai mari cu lumina. Astfel, cu cat livingul este mai mare, cu atat o lustra cu un numar mai mare de brate este mai eficienta.

  • Sufragerie mare

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-cu-led-maya-16523-ledalb-10803

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-reno-4-brate-13454-4xe27-cupru-10759

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-berta-5-brate-14355-5xe27-antic-10783

Lustre pentru dormitor moderne – dormitor mic si mare

Lustrele 

  • Dormitor mare

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-aster-5-brate-13235-5xe27-60×92-cm-60-w-antic-10749

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/candelabru-tropez-5-brate-antic-18497

  • Dormitor mic 

Poze + pret → 

https://www.homelux.ro/lustra-magic-clasic-3-brate-antic-18534

Lustrele moderne pentru salon sau dormitor sunt perfecte pentru a lumina o camera eficient si cu stil, indiferent de marimea acesteia. Dupa cum ai vazut, exista multe modele de astfel de lustre care pot fi folosite pentru a completa orice tip de design interior. Alege-le pe cele care se potrivesc camerelor tale si defineste amenajarea livingului si dormitorului.

 

Sursa foto: shutterstock.com

Produse asociate

429,90 lei

Vezi mai multe

269,90 lei

Vezi mai multe

299,90 lei

Vezi mai multe