Blog » Idei pentru tine si casa ta » Idei de depozitare: spatii mici, pantofi, haine si mai mult | Homelux

IDEI DE DEPOZITARE in spatii mici, pentru servirea mesei, pantofi, haine si altele: solutiile PERFECTE de la Homelux

Sa depozitezi diverse obiecte este ceva normal. Nimanui nu i-ar placea sa aiba lucrurile la vedere, aruncate peste tot si creand un haos general in spatiul in care traieste. De aceea, este nevoie de cateva idei de depozitare cu care sa iti organizezi obiectele. Poti afla chiar de aici care sunt ideile de depozitare perfecte pentru tine pe care le poti incerca!

Publicat: 28 mai 2019
Categorii: Idei pentru tine si casa ta

Iti place ce vezi? Distribuie Prietenilor tai:

Depozitarea – de ce este necesara 

Cu siguranta ai multe obiecte in locuinta pe care nu trebuie sa le tii permanent pe mese sau pe rafturi. Sau vei avea cu siguranta, in cazul in care inca nu le ai. Indiferent care ar fi situatia, depozitarea este necesara pentru toata lumea, fie ca locuiesti la casa, fie intr-un apartament. Ai nevoie de cat mai mult spatiu, mai ales daca locuinta ta are un spatiu mic. In afara de diverse obiecte, precum carti, jucarii, accesorii si asa mai departe, se observa nevoia depozitarii si hainelor si pantofilor si chiar bunurilor din bucatarie. Este chiar recomandata depozitarea acestora pentru a putea fi mai organizat cu obiectele pe care inca doresti sa le pastrezi, dar pe care nu vrei sa le pastrezi la vedere sau nu vrei sa iti ocupe un spatiu pe care il poti ocupa cu altceva de care ai nevoie. De exemplu, cateva idei bune de depozitare pentru balcon sunt folosirea unor dulapuri, rafturi si cutii, iar pentru depozitarea bicicletei, poti folosi suporturi speciale sau chiar sa creezi un sistem prin care sa o poti agata de perete sau chiar tavan.

Pentru toate acestea, Homelux iti ofera idei si produse cu care sa depozitezi tot ce ai nevoie in mod eficient.  

Idei de depozitare pentru spatii mici

Spatiile mici dintr-o locuinta au reprezentat mereu provocari pentru cei ce au nevoie de solutii pentru depozitare. Tocmai de aceea, Homelux iti ofera solutiile perfecte pentru aceste spatii. 

Poti avea canapele, coltare si chiar paturi dotate cu lazi de depozitare care iti permit sa iti pastrezi cearsafurile, plapuma, fetele de perna, paturile, pledurile, cuverturile si toate accesoriile de care ai nevoie pentru aceste obiecte de mobila. 

O alta solutie de depozitare sunt lazile sau cutiile facute special pentru acest scop si chiar rafturi pentru celelalte obiecte pe care vrei sa le pastrezi cumva separat in spatiul camerei, cum ar fi diverse decoratii, carti vechi, albume foto etc.

Idei de depozitare pentru servirea mesei

Bucataria este locul unde cu siguranta ai nevoie de depozitare. Ingredientele, mancarea gatita, diverse alimente sau obiecte ce tin de vesela pentru servirea mesei pot fi pastrare in cutii si pe rafturi.

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/cutie-mica-pentru-paine-nordic-30x20x16-cm-negru-16198

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/cutie-depozitare-metal-17836

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/cutie-depozitare-maxipolipropilena20x13x9-cmnesta-11787

Idei de depozitare pentru haine si pantofi

Hainele si incaltamintea (pantofi, ghete, cizme, bocaci etc.) sunt bunurile care iti ocupa o parte destul de mare din spatiul camerei, mai ales daca ai in vedere faptul ca nu toate hainele pot fi impachetate, deoarece materialul se va sifona, cauza pentru care depozitarea lor se face pe umerase, in spatii mai mari, pentru ca acestea sa ramana intinse. Pantofii trebuie depozitati astfel incat sa nu fie asezati unii peste altii, pentru a evita murdarirea lor, dar ar trebui sa fie depozitati si pe perechi, astfel incat sa nu se piarda unul din pantofii unei perechi. O solutie buna si foarte folosita pentru a pastra hainele pe care nu doresti sa le mai porti, in special in functie de sezon, pot fi depozitate in saci vidati.

Pentru depozitarea acestora, se folosesc dulapurile, pantofarele si cuierele. Dulapurile, cuierele, cutiile sau sacii sunt idei folositoare de depozitare si pentru genti, esarfe si alte accesorii de acest tip.

 

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/dulap-kolding-232x214x57-cm-albmaro-pal-19005

Idei de depozitare pentru baie

Depozitarea in baie se poate face referitor la produse de igiena, precum perie de dinti, pasta de dinti, gel de dus, sapun, produse pentru par (sampon, balsam, masca de par) si alte alte bunuri asociate. De obicei, acestea isi au locul pe etajere de baie sau diferite suporturi speciale, cum ar fi suportul pentru sapun si suportul pentru periuta de dinti. Produsele care trebuie depozitate, dar nu mai exista alt loc in care le poti pastra, pot fi puse in cutii si puse, de exemplu, deasupra masinii de spalat sau a dulapurilor din baie. La fel de importanta este si depozitarea hainelor pentru spalat, care se poate face foarte usor cu ajutorul unui cos de rufe. Prosoapele pot fi pastrate pe suporturi speciale pentru acestea.

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/etajera-11841

Poze + pret →

https://www.homelux.ro/etajera-de-colt-29x18x41-cm-11842

Acestea sunt solutiile Homelux pentru a te ajuta sa depozitezi bunurile din locuinta ta. Aplicate, acestea te ajuta sa nu iti faci probleme cu privire la spatiul ocupat sau dezorganizare. Incepe acum aceasta transformare pentru a-ti maximiza spatiul si aspectul casei.

Sursa foto: shutterstock.com

Produse asociate

299,90 lei

Vezi mai multe

RAFT DEPOZITARE, METAL, 20X15X53 CM

59,99 lei

Vezi mai multe

1.199,00 lei

Vezi mai multe