Veioze si lampi de veghe

Veioza – cum poate deveni piesa centrala a oricarei camere

Orice camera are nevoie de accesorii si decoratiuni care sa o puna in valoare, iar veioza pentru dormitor poate fi si un corp de iluminat care nu ocupa prea mult loc, deci ideal pentru spatiile mici. Multe modele noi sunt cu baterii sau cu lumina LED, astfel incat sa creeze o atmosfera calda si primitoare, dar mai ales relaxanta. Veiozele din sticla pot fi asezate pe noptiera pentru a te bucura de o carte citita in pat, iar daca iti doresti un model mai mare, poate fi amplasat rapid langa una dintre prizele din camera pentru o frumoasa lumina ambientala.

O alta varianta pentru orice incapere este lampa de veghe cu picior ori una aplicata pe perete. Aceasta ofera un aspect modern holului, bucatariei sau chiar livingului. Din magazinul nostru online poti alege cu usurinta modelul care se potriveste cu mobilierul, covoarele si textilele.

Veioza dormitor - modele moderne in culori vibrante

Cromatica joaca un rol decorativ important, fie ca este vorba despre mobila de bucatarie sau a altor camere din casa, iar accesoriile colorate nu fac altceva decat sa vina in completarea mobilierului. Accentul poate fi dat de o lampa de veghe in nuante precum alb sau negru clasic sau culori vibrante de verde, roz, albastru ori auriu pentru incaperi vesele.

Indiferent ca iti doresti veioze de lemn sau ceramice, elegante sau simple, acum te poti hotari mult mai usor la modele deosebite, precum cele in forma de luna, care sa te ajute sa imbini utilul cu frumosul si sa iti accesorizezi orice camera dupa cum ti-ai dorit intotdeauna. Pune-ti creativitatea la lucru si foloseste corpuri de iluminat moderne, practice si ieftine.

Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. VEIOZA MOON, 30X32X35 CM, E27, 40 W, METAL/STICLA, AURIU/ALB
  2. VEIOZA MANSION, 35X35X65 CM, E27, 40 W, LEMN/TEXTIL, ALB/ROSU
  3. VEIOZA SPICE, 30X30X52 CM, E27, 40 W, METAL/TEXTIL, NEGRU
Seteaza ascendent

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista