Suport sapun

Un suport de sapun decorativ si practic nu poate sa lipseasca din nicio baie. Acesta face parte din categoria obiectelor mici si simple care completeaza design-ul dintr-un spatiu si, tocmai de aceea, nu trebuie ales la intamplare. Igiena mainilor si latura estetica sunt importante in egala masura.

Dozatorul pentru sapun lichid - un mic detaliu care conteaza

Daca esti atent la acele detalii absolut necesare pentru a-ti lasa amprenta intr-un spatiu pe care l-ai amenajat, dozatorul pentru sapun lichid nu trebuie ignorat. Nu numai ca acesta iti va oferi ocazia sa economisesti in timp, achizitionand rezerve la un cost mult mai convenabil, insa iti va permite sa-ti personalizezi baia si, de ce nu, bucataria. Homelux iti pune la dispozitie o gama bogata de dispersoare, savoniere si recipiente de dimensiuni si forme diferite, din care poti alege modelul care te inspira cel mai mult. Indiferent daca optezi pentru un dispenser transparent sau colorat, clasic sau de perete, ori pentru un suport de sapun solid, important este ca acesta sa spuna ceva despre tine.

Dispenserele de sapun de la Homelux - potrivite oricarui tip de decor

Desi este necesar ca obiectele simple, pe care le folosesti zilnic, sa iti reflecte personalitatea, la fel de important este si ca acestea sa se integreze din punct de vedere estetic cu restul elementelor. De aceea, indiferent de felul in care ti-ai amenajat baia, la Homelux vei gasi, cu siguranta, acel model care corespunde cel mai bine exigentelor tale. Alege o savoniera intr-o forma originala daca design-ul incaperii tale este modern si nonconformist, un dispenser alb pentru decorul clasic sau un suport de perete pentru sapun lichid daca vrei sa economisesti spatiu.

Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. SAVONIERA PVC FISH, ALB
  SAVONIERA PVC FISH, ALB
  5,99 lei
 2. SAVONIERA PVC SCOICA, GRI
  SAVONIERA PVC SCOICA, GRI
  6,49 lei
 3. SAVONIERA PVC SCOICA, BLUE
  SAVONIERA PVC SCOICA, BLUE
  9,99 lei
 4. SAVONIERA PVC FISH, GRI
  SAVONIERA PVC FISH, GRI
  5,49 lei
 5. SAVONIERA PVC FISH, VERDE
  SAVONIERA PVC FISH, VERDE
  8,99 lei
  Momentan indisponibil
 6. SAVONIERA PVC FISH, BLUE
  SAVONIERA PVC FISH, BLUE
  8,99 lei
  Momentan indisponibil
Seteaza ascendent

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista