Set Cuier cu Dulap hol

Un hol bine amenajat, spatios si elegant nu poate exista fara un cuier care sa serveasca tuturor necesitatilor unei familii si care sa schimbe radical aspectul interiorului locuintei. De asemenea, pastrarea incaltamintei in cele mai bune conditii este usor de indeplinit cu ajutorul unui dulap in care vor fi organizati pantofii, pastrandu-i la adapost si marindu-le durata de viata.

 

Cuiere cu dulap pentru hol - Seturi de la Homelux

Pe site-ul nostru gasesti modele diverse de cuiere pentru hol, chiar si seturi complexe cu dulap, fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente in timp si cu un aspect impresionant. Dimensiunile si culorile variate ale produselor pot fi garantia obtinerii unui design modern, elegant si intim in interiorul locuintei. Cuierele pot fi montate si in dressing, in casele in care exista o astfel de incapere destinata doar garderobei - acestea au numeroase rafturi, precum si alte accesorii practice (oglinda, bancuta tapitata, suport pentru palarii).

 

Cuier pentru hol modern de la Homelux

In oferta Homelux poti descoperi piese de mobilier cu modele diverse, care sa se muleze pe necesitatile estetice si functionale ale familiei tale. Comanda de pe site-ul nostru un cuier cu design modern, cu dulap sau bancuta, si in cel mai scurt timp curierul il va livra la domiciliu, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la un magazin fizic. Investitiile in aceste produse sunt accesibile, asa ca poti lua in considerare chiar sa oferi un astfel de cadou unor tineri insuratei, care se muta intr-o casa noua.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. MOBILIER HOL ATHOP: CUIER 80X30 CM, BANCHETA TAPITATA CU 2 SERTARE 120X45X74.5 CM, NUC/ANTRACIT, PAL MELAMINAT 18 MM
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista