Oale

Principalele ustensile pe care le folosesti in bucatarie trebuie sa corespunda modului in care practici arta culinara. Exista produse care usureaza munca si contribuie la realizarea unor preparate delicioase. Pentru ca gatitul sa devina o activitate placuta si relaxanta trebuie sa ai la indemana prduse de o calitate superioara.

Oala din inox - una dintre cele mai bune alegeri pentru tine

In bucatarie, un set de oale de diferite dimensiuni este indispensabil atunci cand vrei sa gatesti fara griji. Pe site-ul Homelux vei gasi materiale potrivite fiecarui preparat cum ar fi: oale emailate si din inox (nu interactioneaza chimic cu alimentele) sau din aluminiu (au o conductibilitate termica foarte buna).

Homelux iti pune la dispozitie oale de calitate, iar aliajul din care sunt confectionate asigura un proces de gatire rapid si influenteaza durata lor de viata. Marimea lor este foarte importanta si ea. In functie de cantitatea pe care vrei sa o pregatesti, ai nevoie de oale mici, medii sau mari.

Oale de la Homelux - alegerea perfecta pentru preparatele tale

Aici vei gasi o multitudine de variante din care poti alege cele mai potrivite ustensile pentru preparatele tale. Desigur, fiecare bucatarie are o estetica diferita, asadar poti alege din multitudinea de modele si culori care iti stau la dispozitie: maro, argintiu, negru, rosu, cu invelis stone effect sau cu imprimeuri inedite. Oalele din gama Homelux pastreaza calitatea mancarii, se incalzesc repede si se curata foarte usor. Cauta varianta potrivita pentru tine si bucura-te de experienta oferita!

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. OALA ALUMINIU, CU CAPAC STICLA, VIKOS
    OALA ALUMINIU, CU CAPAC STICLA, VIKOS
    de la 54,50 lei
  2. OALA ALUMINIU, 20 CM/3.6 L, VIKOS
    OALA ALUMINIU, 20 CM/3.6 L, VIKOS
    Pret standard 70,90 lei Pret special 42,50 lei
  3. IBRIC INOX, CU COADA, 950 ML, ZLN-0698
    IBRIC INOX, CU COADA, 950 ML, ZLN-0698
    Pret standard 40,90 lei Pret special 22,50 lei
  4. IBRIC INOX, CU COADA, 750 ML, ZLN-0674
    IBRIC INOX, CU COADA, 750 ML, ZLN-0674
    Pret standard 32,90 lei Pret special 16,50 lei
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista