Protectii Saltea

Te intrebi cum poti pastra intacta salteaua pe care dormi noapte de noapte? O husa impermeabila poate fi cea mai buna solutie. Aceasta trebuie utilizata intotdeauna cu lenjerie si are atat rol de protectie, cat si de a mari durata de utilizare a suprafetei de dormit. Un astfel de produs iti va pastra patul curat, fara pete, si iti va oferi un somn mai linistit.

Protectii pentru saltea de la Homelux pentru patul tau sau sau al bebelusului

De la perne, imbracaminte pentru saltele sau cearceafuri, la Homelux gasesti fiecare accesoriu de care ai nevoie pentru un somn linistit si odihnitor. Din colectia noastra fac parte mai multe modele de huse de protectie cu caracteristici atent gandite, care iti transforma salteaua intr-un loc mai confortabil si proaspat, protejand-o, totodata, de umezeala si urmele capatate in timpul utilizarii. Dimensiunile din oferta sunt perfecte si pentru patutul bebelusilor, dar si pentru cel al adolescentilor sau adultilor.

Cum alegi cele mai potrivite huse impermeabile pentru saltea de la Homelux

Husele din bumbac protejeaza salteaua impotriva umezelii, petelor si prafului, proprietati care le fac mai potrivite pentru persoanele care au o viata agitata. Ele sunt ideale si pentru cei mici, mai ales daca au elastic, lucru care nu va permite protectiei sa se miste din loc, iar inlocuirea ei va fi una rapida.

Pe de alta parte, o husa impermeabila este perfecta pentru patul copiilor sau varstnicilor, in timp ce protectiile matlasate asigura o odihna placuta, mai ales daca salteaua este una rigida. Acestea sunt ideale si pentru zilele racoroase, iar pe site-ul nostru se gasesc sub diferite dimensiuni: 100x200, 140x200, 160x200, 180x200, 200x200 si nu numai.

Seteaza ascendent

2 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. PROTECTIE SALTEA IMPERMEABILA 70X140 CM
    PROTECTIE SALTEA IMPERMEABILA 70X140 CM
    Pret standard 29,90 lei Pret special 20,00 lei
  2. PROTECTIE IMPERMEABILA SALTEA 90X200CM
    PROTECTIE IMPERMEABILA SALTEA 90X200CM
    Pret standard 74,99 lei Pret special 50,00 lei
Seteaza ascendent

2 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista