Lavete

Lavetele sunt accesorii extrem de necesare cand vine vorba despre o curatenie rapida si eficace. Structura, materialul si alcatuirea lor ajuta in acest proces, fiindca elimina murdaria si impuritatile in mod eficient, fara prea mult efort. De asemenea, sunt foarte usor de spalat si de intretinut, putand fi folosite in mod repetat, fara a se degrada. Homelux iti pune la dispozitie o gama larga de astfel de produse, perfecte pentru tine!

Lavete din microfibra – ideale pentru orice fel de suprafete!

Exista mai multe tipuri de lavete care pot veni in ajutorul tau, in functie de locul pe care il ai de curatat. Microfibra este un material moale, care nu zgarie – de aceea, lavetele profesionale de acest tip sunt perfecte atat pentru sticla, lemn sau plastic, cat si pentru alte categorii de suprafete. Acestea pot fi universale sau speciale – pentru bucatarie, vesela, aparate electronice, geamuri sau pentru lustruire. Fiecare model are caracteristici diferite – asadar este bine sa te informezi si sa citesti specificatiile fiecarui articol in parte.

Lavete moderne – culori pentru toate preferintele!

Fie ca optezi pentru lavete umede absorbante sau pentru cele uscate, fie ca te orientezi catre cele abrazive sau din microfibra, culoarea poate deveni un factor important in procesul de selectie! Vei gasi nuante variate, pentru toate preferintele – albastru, roz, verde, galben, gri, argintiu sau multicolore. Oricare ar fi cele care iti plac, important este sa aiba un pret accesibil si sa se incadreze cu succes in bugetul tau! Cerceteaza si descopera toate variantele existente, pentru a achizitiona produsele potrivite!

Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. LAVETA MICROFIBRA UNIVERSALA, 40X30CM
    LAVETA MICROFIBRA UNIVERSALA, 40X30CM
    Pret standard 4,99 lei Pret special 3,00 lei
  2. LAVETA MICROFIBRA UZ GENERAL, ALBASTRU/ROZ, 30X30 CM
    LAVETA MICROFIBRA UZ GENERAL, ALBASTRU/ROZ, 30X30 CM
    Pret standard 3,99 lei Pret special 2,50 lei
  3. LAVETA MICROFIBRA VESELA, 40X40CM
    LAVETA MICROFIBRA VESELA, 40X40CM
    Pret standard 6,99 lei Pret special 4,00 lei
  4. LAVETE UMEDE, 3 BUC/SET, 18X16 CM
    LAVETE UMEDE, 3 BUC/SET, 18X16 CM
    Pret standard 3,99 lei Pret special 2,90 lei
Seteaza ascendent

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista