Huse haine

Husele sau protectiile pentru haine si incaltaminte sunt utilizate de fiecare persoana, atat pentru depozitarea in sifonierul casei, cat si pentru transportul in diverse deplasari. Avantajele folosirii acestora sunt numeroase, printre ele numarandu-se protejarea impotriva prafului, a insectelor, a mirosurilor neplacute, pastrarea lor in conditii bune devenind mai lejera, mai eficienta si permitand folosirea optima a spatiului.

 

Suport de haine cu husa de la Homelux - un plus de protectie

Oamenii care nu vor sa aiba parte de surprize neplacute nu uita sa-si cumpere huse si saci de protectie pentru hainele pe care le depoziteaza in dulapuri sau cutii. Pe site-ul nostru pot fi gasite numeroase modele de huse pentru depozitarea hainelor, fabricate din materiale de calitate (metal, plastic, poliester, polietilena, sintetic, textil), pentru protejarea costumului sau a rochiei preferate, de dimensiuni diferite, modele ce pot fi introduse sub pat, saci cu vidare sau de plastic, cutii sau textile de protectie pentru incaltaminte.

Daca esti o persoana care tine cont nu doar de aspectul functional, ci si de cel estetic, atunci produsele pot fi alese si in functie de culoare (albastru, argintiu, gri, negru, rosu, multicolor etc.).

 

Huse pentru costume si alte articole vestimentare la preturi pentru toate buzunarele

Hainele depozitate in dulap, mai ales cele pentru ocazii speciale sau pretioase, trebuie introduse in huse si asezate pe suporturi, pentru a se pastra in bune conditii. Din acest motiv, este o idee buna sa comanzi produsele necesare acestui lucru. Aici, preturile sunt accesibile, pentru ca oricine sa beneficieze de acest produs.

Seteaza ascendent

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. SET 2 CUTII PENTRU INCALTAMINTE 34X21 CM
  2. HUSA PROTECTIE PENTRU HAINE 26X20X10 CM, ROSU
  3. HUSA PROTECTIE PENTRU HAINE 40X26X10 CM, GRI
  4. HUSA PROTECTIE PENTRU HAINE 40X26X10 CM, ROSU
  5. HUSA PROTECTIE PENTRU INCALTAMINTE 27X36 CM, NEGRU
  6. HUSA PROTECTIE PENTRU INCALTAMINTE 27X36 CM, ROSU
  7. HUSA PROTECTIE PENTRU INCALTAMINTE 32X41 CM, GRI
  8. HUSA PROTECTIE PENTRU INCALTAMINTE 32X41 CM, ROSU
  9. HUSA PENTRU DEPOZITARE 40X40X30 CM, NEGRU
Seteaza ascendent

9 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista