Friteuza

Friteuza este acel dispozitiv electrocasnic care nu numai ca aduce mult confort, dar vine si cu un plus de savoare. Mancarurile preparate la acest aparat, cu sau fara ulei, vor avea un gust aparte, iar treptat, vei invata mici artificii culinare care te vor transforma intr-un veritabil chef.

 

Friteuza electrica cu sau fara ulei pentru mancaruri delicioase

 

Chiar daca de obicei alegi sa gatesti la aragaz sau la plita, friteuza electrica va veni in ajutorul tau atat in momentele in care esti pe fuga, cat si atunci cand iti doresti sa pregatesti o masa mai speciala. Cartofii prajiti iti vor iesi extrem de suculenti si gustosi, iar preparatele mai elaborate iti vor surprinde placut familia si prietenii. Daca optezi pentru modelul fara ulei, vei putea prepara la acest aparat chiar si pui la rotisor sau il vei putea folosi drept desidrator de fructe.

 

 Friteuze electrice cu un raport calitate-pret excelent 

 

Pretul unui astfel de electrocasnic cu ulei sau al unuia care functioneaza cu aer cald va varia pe masura ce functiile pe care le ofera sunt mai avansate si mai sofisticate. Astfel, poti opta fie pentru un cuptor multifunctional care va prepara cu succes cartofi prajiti sanatosi, fie pentru friteuze electrice de diferite dimensiuni.

 

Indiferent de modelul pe care il alegi pentru casa ta, Homelux ofera o gama larga de produse care te va ajuta sa-ti explorezi aptitudinile de bucatar si iti va diversifica paleta de gusturi.

Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. APARAT PENTRU POPCORN ZLN-8044A, 1200 W, ALB
  2. APARAT PENTRU POPCORN ZLN-8044R, 1200 W, ROSU
  3. APARAT PENTRU POPCORN ZLN-8044N, 1200 W, NEGRU
  4. FRITEUZA ELECTRICA ZLN-2317, 1800 W, NEGRU
Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista