Cutii depozitare

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie cat mai frumoasa, aerisita si bine organizata, trebuie neaparat sa gasesti o modalitate de a ascunde toate lucrurile neimportante din casa. Homelux vine in ajutorul tau cu solutia: cutii de depozitare din lemn, metalice sau din plastic. Intr-un astfel de produs, poti tine atat lumanarile parfumate pe care le folosesti atunci cand faci baie, cat si reviste, carti sau caiete de la scoala. Este o idee excelenta de depozitare pentru a maximiza spatiul din orice incapere.

Cutii de depozitare din lemn de la HOMELUX - Cand ai nevoie de ele?

Nu toti oamenii locuiesc la case mari, ci unii traiesc in garsoniere micute, in care abia mai incap lucrurile. Daca te numeri in cea de-a doua categorie, trebuie neaparat sa iei in considerare o cutie de depozitare in care sa pui separat toate lucrurile de care ai mai putina nevoie. In acest fel, reusesti sa obtii vizual mai mult spatiu. In cazul acesta, te poti orienta spre modelele cu sertare sau spre cele mari, din plastic.

Cea de-a doua varianta in care ai nevoie de acest produs apare in momentul in care iti doresti foarte mult ca apartamentul in care locuiesti sa fie cat mai nonconformist si original din punct de vedere estetic. Daca iti surade ideea de a avea o locuinta minimalista, trebuie sa achizitionezi de la Homelux cateva cutii de depozitare colorate, care sa redea optimismul si veselia pe care ti-o doresti in casa.

Set de cutii pentru depozitare - Locuri din casa in care le poti aseza

Cutiile de depozitare pot fi pozitionate sub pat, pe etajere, in biblioteca sau pe jos, pe langa canapea sau pat. In cazul in care cumperi unele pentru jucarii, asaza-le riguros in camera micutului, astfel incat acesta sa aiba acces la ele ori de cate ori simte nevoia sa-si petreaca timpul in mod cat mai amuzant. Cele pentru haine trebuie asezate in dormitor ori in dressing, iar cele pentru accesorii pot fi stivuite atat in living, cat si in bucatarie sau birou.

Totul depinde de tine, de nevoile si de dorintele tale si ale familiei, atat cu privire la modelul cutiilor, cat si la pozitionarea acestora in casa.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. CUTIE DEPOZITARE CU CAPAC, 2 MANERE, 33X21X21 CM, DISPONIBILA IN 3 VARIANTE: ALBASTRU/VERDE/GRI
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista