Cuiere perete

Daca iti place organizarea si vrei ca fiecare lucru din casa ta sa fie la locul lui, poti apela la o cutie depozitare, cat mai multe rafturi si etajere, un cuier si la suporturi metalice sau suporturi din plastic.

Cuier pentru perete si cuier pentru usa

Fie ca vine vorba de organizarea lucrurilor din baia sau bucataria ta, fie ca vorbim de organizarea holului, un cuier pentru perete sau un cuier autoadeziv pentru usa vor fi o solutie eficienta si accesibila ca pret. In oferta noastra vei gasi atat cuiere din plastic sau polipropilena, cat si cuiere din metal si catifea pentru prosoape, halate de baie, chei sau haine.

Suport incaltaminte si suport multifunctional

Atunci cand ploua, este destul de dificil sa nu aduci mizeria de afara in casa, iar daca nu dispui de suficient spatiu si intrarea in casa / apartament este foarte aproape de intrarea in alte camere, atunci risti sa murdaresti intreaga casa, nu doar holul. Pentru a evita acest lucru, poti apela la un suport incaltaminte pentru vreme umeda, care te va ajuta sa pastrezi curatenia de pe hol.

De asemenea, pentru ca bucataria si baia ta sa fie cat mai organizate, poti apela la suporturi multifunctionale din metal sau plastic, in care poti depozita diferite obiecte, precum periuta si pasta de dinti, deodorantul, samponul si gelul de dus, periile si uscatorul de par, sapunul lichid sau detergentul de vase. Pe site-ul nostru vei descoperi atat suporturi din plastic, accesibile la pret, cat si suporturi metalice, care sunt mai rezistente.

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. SUPORT INCALTAMINTE VREME UMEDA 73X38 CM, POLIPROPILENA, NEGRU
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista