Congelator

Te afli in cautarea unui congelator pentru bucataria, restaurantul sau barul tau? La Homelux gasesti tot ce ai nevoie. Este esential ca procesul de inghetare si stocare a alimentelor sa fie asigurat de un dispozitiv pe care te poti baza vreme indelungata. In oferta noastra exista congelatoare, vitrine sau lazi frigorifice potrivite nevoilor tale, cu design placut, in nuante de alb si gri.

Congelator cu sertare: tehnologie avansata de la Homelux

Gama de electrocasnice Homelux include produse dotate cu tehnologia No Frost, care usureaza semnificativ dezghetarea si intretinerea unui astfel de aparat. Astfel, vei putea sa cureti sau sa operezi alte modificari necesare intr-un timp mult mai scurt.

Dimensiunile si compartimentarea congelatoarelor nu mai reprezinta o problema. Modelele disponible au marimi diferite si sunt dotate cu 3, 5 sau chiar 8 sertare, asa ca il poti alege pe cel adecvat, in functie de cantitatile ce urmeaza sa fie inghetate. In plus, anumite produse permit ajustarea sertarelor, pentru ca tu sa te bucuri de flexibilitate in depozitarea alimentelor.

Alege congelatorul cu sertare si consum electric scazut din oferta Homelux

Pentru ca energia este o resursa importanta in fiecare gospodarie sau spatiu comercial, majoritatea modelelor prezente pe site-ul Homelux sunt noi si se incadreaza in clasa de consum A+. Pentru congelatoare, te bucuri de 5 ani garantie.

Asemenea tuturor categoriilor de electrocasnice, congelatoarele Homelux sunt disponibile la diverse preturi, incepand cu cele mai accesibile, in functie de tehnologiile folosite. Consulta oferta noastra si selecteaza produsul care raspunde cel mai bine nevoilor tale!

Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Seteaza ascendent

1 produs

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista