Accesorii mobilier bucatarie

Manere pentru mobila de bucatarie si alte accesorii cu rol estetic si functional

Amenajarea unei bucatarii moderne este un proiect pe care majoritatea proprietarilor il pun in practica, unii preferand o renovare completa a camerei, cu piese de mobilier noi si electrocasnice performante, altii dorind doar o mica schimbare, folosindu-se de montarea unor accesorii cu rol estetic si functional (butoane, manere, decoratiuni pentru masa etc.). In magazinul Homelux.ro vei gasi o gama bogata de obiecte de feronerie, cum ar fi butoane si manere pentru sertare si usi de bucatarie, sisteme de ridicare, amortizoare, toate la preturi accesibile.

Aici exista produse cu modele diferite (curbate, drepte, rotunde) si culori care sa se armonizeze placut cu restul obiectelor din incapere (alb, gri cenusiu, aur, nichel periat, gri grafit, cupru, crom, argintiu), ideale pentru sertarele metalice sau pentru usile mobilierului.

Cosurile Jolly si imbinarea blatului de bucatarie cu ajutorul plintelor, coltarelor si profilelor de la Homelux

Pentru completarea aspectului nou al bucatariei este utila si schimbarea blatului de bucatarie cu unul fabricat din materiale moderne, de calitate superioara, ceea ce presupune si folosirea unor plinte, canturi, capete, coltare si profile adecvate. Coltarele din magazinul nostru au finisaj din aluminiu, inaltimi diverse (10, 15 cm) si sunt confectionate din plastic rezistent. Plintele au dimensiuni de 15 x 400, 10 x 400 cm si pot fi completate de terminatii fabricate din acelasi material, cu inaltime potrivita.

Daca vrei sa amenajezi aceasta incapere intr-un mod fabulos, nu uita si de cosurile jolly sau alte mici detalii ce fac cu adevarat diferenta. Alege accesoriile pentru mobila din bucatarie tinand cont de rezultatele pe care vrei sa le obtii!

Nu s-au gasit produse care sa coincida cu selectia.