Mixere si Blendere

Gatitul poate fi cu adevarat distractiv. Tot ce ai nevoie este un mixer de bucatarie, un aparat extrem de util, care va face parte din “reteta” ta de succes pentru cele mai gustoare mancaruri. Pe langa faptul ca reprezinta un real ajutor atunci cand gatesti, un mixer performant este aliatul tau daca te grabesti sau daca vrei sa ai mai mult timp pentru tine.

Mixer, blender sau tocator de legume la un pret bun? La Homelux gasesti aparatul ideal pentru tine!

Indiferent ce ai avea nevoie, pe site-ul nostru descoperi o varietate de mixere si blendere ieftine si de calitate, care iti simplifica viata de indata ce le folosesti. Fie ca alegi un blender, fie ca optezi pentru un mixer de mana sau unul cu bol, orice aparat din oferta noastra este conceput pentru a fi practic, rezistent la folosire indelungata, simplu de spalat si usor de depozitat.

Tot mai cautat este si feliatorul de legume si fructe, un ajutor valoros cand ai putin timp la dispozitie, care poate fi cumparat la un pret accesibil de pe Homelux.ro. Datorita capacitatii de a marunti alimentele extrem de repede, printr-o simpla apasare pe buton, aparatul de tocat legume a devenit cea mai buna optiune pentru a gati fara efort mancarurile dorite.

Mixerul vertical, o investitie minima care simplifica totul in bucatarie!


Indispensabil in viata oricarei gospodine, mai ales cand timpul este limitat, cu un mixer sau blender vertical, orice ai prepara devine o joaca in bucatarie, insa cu gust bun. Cu ajutorul lui, poti face rapid supe crema, sosuri, maioneza, frisca si diverse creme pentru prajituri. Alege un mixer vertical ieftin de pe Homelux.ro si vei sesiza ca nu vei mai gati din nevoie, ci din pasiune.

Seteaza ascendent

10 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. TOCATOR ELECTRIC COMPACT LIVINGTON, 12.4X9.2X9.2 CM, VERDE/ALB
  2. MIXER DE MANA FLORIA ZLN-7567, 7 VITEZE, 100W, NEGRU
  3. STORCATOR CITRICE ZLN-7832, 1 L, 40 W
  4. BLENDER VERTICAL ZLN-7726, 170 W, ALB-ROSU
  5. RASNITA ELECTRICA ZLN-7993, 150 W
    RASNITA ELECTRICA ZLN-7993, 150 W
    74,23 lei
  6. MIXER DE MANA ZLN-8402, 5 VITEZE, 300 W
  7. MIXER CU BOL INOX HURRICANE ZLN-3185, 1000 W, NEGRU
  8. MASINA PENTRU TOCAT CARNE ZLN-2409, INOX, 1800 W
Seteaza ascendent

10 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista