Jocuri

Jocurile sunt cea mai buna modalitate de relaxare si invatare, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Inca de la varste fragede, acestea sunt utilizate pentru ca cei mici sa capete diverse aptitudini si sa exploreze mediul inconjurator. O astfel de abordare este benefica pe tot parcursul vietii.

Jocurile - modul perfect de a te relaxa

Cu ajutorul acestor activitati, poti petrece momente minunate alaturi de cei dragi. Atat jocurile de strategie, precum sahul, cat si cele care implica activitate fizica, precum cele cu tinta si sageti, sunt un bun pretext de a te apropia de membrii familiei sau de prieteni. Atunci cand plecati in calatorie, puteti lua cu voi cartile de joc, ruleta sau setul de darts si puteti fi siguri ca nu o sa va plictisiti nicio secunda. Iar pe langa distractie, va veti imbunatati si abilitatile logice sau de strategie.

Tablele de joc multiple sunt ideale pentru excursii, deoarece sunt compacte si va ofera diversitate. Aveti ocazia sa explorati o gama larga de moduri de amuzament, atat de apreciate de catre adulti si copii deopotriva. In plus, cei mai timizi au posibilitatea de a interactiona cu ceilalti prin intermediul jocurilor de societate. Preocuparile interactive ii ajuta sa iasa din zona lor de confort.

Jocurile de fete si baieti - distractia garantata pentru copii

Jucariile pentru copii, precum seturile de obiecte in miniatura, le dezvolta acestora pasiunea pentru diverse ocupatii si ii ajuta sa inteleaga mai multe despre lumea din jur. De asemenea, jocurile educative le activeaza imaginatia si ii ajuta sa gandeasca creativ.

Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. CARTI DE JOC PLASTIFIATE
  CARTI DE JOC PLASTIFIATE
  4,99 lei
 2. JOC RULETA CU PAHARE DE SHOT-URI, 18 PIESE, D 30 CM
 3. JOC DARTS CU SAGETI INCLUSE, 43 CM
  JOC DARTS CU SAGETI INCLUSE, 43 CM
  64,90 lei
 4. JOC MAGNETIC, PENTRU CALATORII, DISPONIBIL IN 6 VARIANTE
 5. SET CARTI DE JOC
  SET CARTI DE JOC
  19,90 lei
Seteaza ascendent

5 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista