Produse de curatenie

Orice spatiu are nevoie de o curatare temeinica in mod recurent, cu scopul de a fi igienic si ingrijit. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de produse care sa-ti usureze munca, sa o faca rapida si eficienta. Este important sa alegi articole calitative, care ajuta la intretinerea pe termen lung a incaperilor si, de aceea, Homelux vine in intampinarea ta, oferindu-ti o gama larga de accesorii, pentru a alege ceea ce ti se potriveste!

Produsele de curatenie – necesare in orice situatie!

Te-ai decis sa te apuci de curatenie? Nu uita sa te aprovizionezi cu cele necesare! Fie ca ai nevoie de spray-uri si solutii de curatare pentru diverse suprafete, fie ca iti doresti recipiente care sa-ti vina in ajutor, vei gasi, cu siguranta, tot ce iti trebuie! Alege optiunile recomandate in functie de spatiul pe care urmeaza sa-l cureti. Astfel, poti gasi tot ce e util, atat pentru a inlatura petele de pe tapiteria canapelei sau a vehicului auto, cat si pentru baie sau restul casei. De asemenea, daca vrei sa redecorezi, echipeaza-te cu seturi speciale pentru vopsit sau adezivi diversi!

Produse de curatenie pentru toate buzunarele

Toate aceste variante le vei gasi online, la Homelux, fiind accesibile pentru toate buzunarele! Orienteaza-te catre articole calitative, care nu depasesc bugetul pe care ti l-ai propus initial! Fa o lista completa, cerceteaza paleta larga de optiuni si porneste chiar acum in cautarea produselor perfecte pentru curatenie, intretinere si ingrijire!

Seteaza ascendent

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. SANI STICKS PENTRU DESFUNDAT TEVI, 24 BUC
    SANI STICKS PENTRU DESFUNDAT TEVI, 24 BUC
    Nota:
    100%
    39,90 lei
  2. SPRAY MOBILA CU EFECT DE STRALUCIRE 405 CC DESTELLO
  3. SOLUTIE AUTO PLATINUM 20 SEC PENTRU INDEPARTAREA ZGARIETURILOR
  4. GALEATA 10 L, PLASTIC, ROSU
    GALEATA 10 L, PLASTIC, ROSU
    13,90 lei
  5. LIGHEAN CU MANER, PLASTIC, 13.5 L, MULTICOLOR
  6. GALEATA 10 L, PLASTIC, ALBASTRU
    GALEATA 10 L, PLASTIC, ALBASTRU
    13,90 lei
  7. GALEATA 10 L, PLASTIC, VERDE
    GALEATA 10 L, PLASTIC, VERDE
    13,90 lei
  8. ANTICALCAR 30 G
    ANTICALCAR 30 G
    2,99 lei
Seteaza ascendent

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista